Podpora inovácií prostredníctvom priemyselného výskumu a experimentálneho vývoja (Zdravé potraviny a životné prostredie)
Podporované oblasti:
Výsledkom realizácie výskumno - vývojovej časti projektu musí byť konkrétny výstup vo forme hmotného majetku (napr. prototypy) a/alebo nehmotného majetku (napr. know-how, výrobné a technologické postupy, priemyselné či autorské práva, receptúry, vyvinutý softvér). Realizáciou inovačnej časti projektu musí dôjsť k inovácii produktu, procesu, alebo organizačnej inovácii. Projekty musia spadať pod projektové línie ZDRAVÉ POTRAVINY A ŽIVOTNÉ PROSTREDIE.
Oprávnené územie:
Trnavský kraj, Košický kraj, Nitriansky kraj, Banskobystrický kraj, Žilinský kraj, Prešovský kraj, Trenčiansky kraj
Oprávnení žiadatelia:
Ďalšie informácie:
Oprávnení žiadatelia:
V databáze grantov a dotácií na portáli Grantexpert.sk nájdete aktuálne výzvy z eurofondov, plánu obnovy a ďalších zdrojov.
Oprávnení partneri:
Akákoľvek právnická osoba, t. j. verejný alebo súkromný subjekt, komerčný alebo nekomerčný, ako aj mimovládne organizácie zriadené ako právnická osoba v Nórsku alebo na Slovensku, alebo akákoľvek medzinárodná organizácia, orgán alebo agentúra aktívne zapojená a efektívne prispievajúca k implementácii projektu
Grantové služby
Vypracovanie projektu
Kvalitné vypracovanie projektu, projektovej žiadosti (alebo žiadosti o NFP) je kľúčovým krokom k získaniu dotácie.
Overenie oprávnenosti
Overovač vyhodnocuje, či spĺňate základné formálne kritéria žiadateľa o granty.
Ďalšie podobné granty a výzvy, ktoré by vás mohli zaujímať
Vybudujte a rozšírte celoeurópsku sieť na posilnenie kapacity inovačných verejných zákaziek (2025)
Cieľom výzvy je podporiť vytváranie a rozširovanie národných kompetenčných centier pre inovačné verejné obstarávanie s cieľom zvýšiť kapacity verejných obstarávateľov, podporiť využívanie inovačného verejného obstarávania a…
Inovatívne financovanie pre spoluprácu vo výskume vody a zdravia naprieč Európou (2025)
Podpora výskumných a inovačných projektov zameraných na výzvy v oblasti vody a ľudského zdravia, so zameraním na kvalitu vody, kontaminanty, technológie úpravy a riadenie.